BIS- Beurs te Expo Gent 5-13 oktober 2019

n samenwerking met CIB Oostvlaanderen, feXpro, Larcier, Confederatie Bouw Oost Vlaanderen, Easyfairs, NAV, Verenigde Eigenaars organiseert IVV (Instituut voor Vastgoedplannin)een tweedaags Congres op de BIS Beurs 2019!

Met als thema:

VASTGOED, DE HOEKSTEEN VAN UW VERMOGENSOPBOUW VOOR WIE: –

u wenst ( meer ) te investeren in vastgoed en u wil zich grondiger informeren over de diverse opportuniteiten en aandachtspunten? Kom luisteren naar tal van onderwerpen en laat u inspireren! – u bent professioneel bezig met vastgoed maar u wil uw kennis actualiseren en uw relatienetwerk verder uitbouwen? Schrijf u in voor een aantal van onze voordrachten en geniet van onze netwerkmomenten!

WAT KAN U VERWACHTEN: U kan zich inschrijven voor het volgen van het congres voor 1 of 2 dagen. U zal worden uitgenodigd op een verzorgde lunch waar particulieren en professionals elkaar ontmoeten. Aanmelden